2018. április 20., péntek

Szépen gyarapszik a Barnabás flotta!


Izgalmas érzés, mikor egy általad tervezett hajót másvalaki is megépít. Ilyenkor mindig izgatott vagyok és várom az első vízretételt és az építő első reakcióit. Eddig hála istennek mind elégedettek voltak, remélem ez így is marad ;-)


Legfrissebb építő Krumply néven fut a hajoepitok.hu fórumán. Ő nagyon érdekes dizájnt álmodott meg hajójának. Azt hiszem én a "Hirdetőoszlop" nevet adnám neki :-D
Frenky hajója is szépen alakul, Sajnos tőle még csak ezt a fotót kaptam, de remélem lesz még több is, főleg ha elkészül!Zahorec Tibi (fonix38) barátom volt az a hajóépítő, aki nagyon sokat tett hozzá ötleteivel és észrevételeivel ahhoz, hogy a Barnabás XL építési útmutatója valóban közérthető legyen egy amatőr hajóépítő számára is.


Íme egy videó a hajó első útjáról:Kuzsel Tamás (Abraxas) barátom elsőként építette meg a Barnabás XL-t.

Tamás már egy gyakorlott hajóépítő, ez meg is látszik a szépen kivitelezett hajótesten. Eszközölt rajta némi változtatást, ugyanis a beülő nyílás nem igazán az ő méreteire volt szabva, de így is szépen halad vele a hajó :-)


Kedves "Barnabás" építők!

Nagyon köszönöm, hogy megosztottátok velem az építésről és első utakról készült fotókat/videókat.
Remélem sok örömötöket lelitek ebben a hajótípusban! Várom továbbra is nagy szeretettel a további képeket és videó felvételeket. 

Bízom benne, hogy még tovább bővül a flotta! :-)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése